Berayı Hassa
Ben kimim?
(Taşı…)
Hakkımda
▼
23 Nisan 2016 Cumartesi
CREAM CHEESE BROWNIE
›
Size cheesecake ve brovni'den hangisini daha çok seviyorsunuz diye sorsam herhalde ikisinin arasından seçim yapmak zor olur. Bu zorluğ...
4 yorum:
22 Nisan 2016 Cuma
CHINOIS - KREMALI ÇÖREK
›
Markette dolaşırken Fransız ürünlerinin satıldığı rafta Chinois gözüme çarptı. Ben bunu yaparım dedim, hatta çocuklarla alışveriş zaten bir ...
1 yorum:
15 Nisan 2016 Cuma
ÇİN MAKARNASI - NOODLE
›
Bazen klasik yemeklerimizin tadının dışında tatlar denemek isterim. Çin mutfağı klasiğin dışına çıkmak istediğimizde uğrayabileceğimiz mutf...
11 Nisan 2016 Pazartesi
SEBZE ÇELENGİ
›
Hamur için: Yarım paket (21 gr yaş maya) 180 ml ılık su 350 gr un Tuz 2 yemek kasigi aycicekyağı Üst Harcı için: ...
9 Nisan 2016 Cumartesi
RAVENTLİ CRUMBLE (KIRINTILI) PASTA
›
Ravent bizim ülkemizde çok bilinmeyen bir sebze. Aslında çoğunlukla tatlı, reçel, şurup ve komposto vb olarak kullanılıyor olmasına karşın...
4 yorum:
4 Nisan 2016 Pazartesi
Merhaba
›
Çok yakında
‹
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle