Berayı Hassa

Ben kimim?

▼
23 Nisan 2016 Cumartesi

CREAM CHEESE BROWNIE

›
Size cheesecake ve brovni'den hangisini daha çok seviyorsunuz diye sorsam herhalde ikisinin arasından seçim yapmak zor olur. Bu zorluğ...
4 yorum:
22 Nisan 2016 Cuma

CHINOIS - KREMALI ÇÖREK

›
Markette dolaşırken Fransız ürünlerinin satıldığı rafta Chinois gözüme çarptı. Ben bunu yaparım dedim, hatta çocuklarla alışveriş zaten bir ...
1 yorum:
15 Nisan 2016 Cuma

ÇİN MAKARNASI - NOODLE

›
Bazen klasik yemeklerimizin tadının dışında tatlar denemek isterim. Çin mutfağı klasiğin dışına çıkmak istediğimizde uğrayabileceğimiz mutf...
11 Nisan 2016 Pazartesi

SEBZE ÇELENGİ

›
Hamur için: Yarım paket (21 gr yaş maya) 180 ml ılık su 350 gr un Tuz 2 yemek kasigi aycicekyağı Üst Harcı için: ...
9 Nisan 2016 Cumartesi

RAVENTLİ CRUMBLE (KIRINTILI) PASTA

›
Ravent bizim ülkemizde  çok bilinmeyen bir sebze. Aslında çoğunlukla tatlı, reçel, şurup ve komposto vb olarak kullanılıyor olmasına karşın...
4 yorum:
4 Nisan 2016 Pazartesi

Merhaba

›
Çok yakında
‹
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.